Homar i koper włoski Napoleon z Herbed Homar krem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj homara i kopru włoskiego Napoleon z Herbed Homar Cream. Ten przepis służy 4. Na $5.7 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 1540 kalorii, 44g białka, oraz 116g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz bułkę tartą panko, czosnek, wermut i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Makaron z homara z sosem Herbed Cream, Jedzenie na Watchers: The Lobster Lady Maine Lobster Rolls, oraz Ravioli z homara z bulionem z homara i sosem z trawy cytrynowej i skorupiaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Umieść pazury homara w wodzie na 3 minuty. Nie gotować je przez, ale na tyle, aby być łatwo usunięte z powłoki.
Dodaj ogony do wody i gotuj przez 3 minuty. Wyjąć mięso ze szponów i ogonów i odstawić.
W dużej patelni saute na średnim ogniu dodaj 2 łyżki oliwy z oliwek.
Dodać szalotki, czosnek i wszelkie skrawki z pokrojonego kopru włoskiego, saute aż lekko brązowy.
Dodaj ciała homara, pęknięte muszle z ogonów i pazurów, saute kolejne 5 minut.
Dodać kilka dobrych szczypty soli koszernej i wymieszać.
Deglaze z wermutu i gotować na wolnym ogniu, aż alkohol jest głównie gotowane w dół.
Dodać śmietanę, podgrzać do minimum.
Niech gotować na wolnym ogniu przez około 30 protokół. Odcedzić, dodać estragon i pieprz. Ugotowany ogon homara pokroić w kostkę i dodać do mieszanki śmietany.
Podczas gdy śmietana się gotuje, rozbij jajka w dużej misce i ubijaj.
Dodać pokrojony Koper i dobrze płaszcz.
Bułkę tartą wlać na talerz. Każdy kawałek kopru włoskiego zanurz w panko, mocno naciskając, aby całkowicie pokryć z obu stron.
Ułożyć na talerzu pokryte plastry kopru włoskiego.
W dużej patelni saute rozgrzać 1/2 szklanki oleju rzepakowego na średnim ogniu. Koper panierowany smażyć jeden kawałek po kawałku, upewniając się, że patelnia nie jest przepełniona. Gdy złoty z jednej strony, flip i gotować z drugiej strony do tego samego złotego brązu, o 3 do 4 minut z każdej strony.
Koper odcedzić na ręczniku papierowym i doprawić solą.
Następny krok działa lepiej z grillem, ale jeśli nie jest to opcja, patelnia saute działa dobrze.
Rozgrzej grill. Ugotowane pazurki posmarować oliwą z oliwek, solą i pieprzem.
Mięso z pazurów układamy na bardzo gorącym grillu, gotujemy ok. 2 minuty z każdej strony i zdejmujemy z ognia.
Aby zbudować talerz, połóż jeden kawałek kopru włoskiego, a następnie umieść jeden pazur na górze.
Warstwa kolejny kawałek kopru włoskiego i kolejny pazur na wierzchu. Łyżka śmietany obficie na górze, upewniając się, że każdy talerz dostaje ładną ilość mięsa ogona.