Holiday Herb Crescent Trees
Holiday Herb Crescent Trees może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.68 za porcję. Jedna porcja zawiera 998 kalorii, 17g białka, oraz 64G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pomidory koktajlowe, szczypiorek i cebula ziemniaka topper, pietruszka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać schłodzone półksiężycowe rolki obiadowe, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta Karmelowo-Jabłkowa Chrupka jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Spróbuj Świąteczne Drzewa, Wiedeńskie Ciasteczka Crescent Holiday, oraz Wiedeńskie Ciasteczka Crescent Holiday dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. rozwiń obie puszki ciasta i oddziel na 4 długie prostokąty; mocno naciśnij perforacje, aby je uszczelnić.
Każdy prostokąt posypać 1 łyżką sera i 1/4 łyżeczki włoskiej przyprawy. Zaczynając od 1 krótkiej strony, zwiń każdy prostokąt, tworząc 4 rolki; naciśnij krawędzie, aby uszczelnić. Ząbkowanym nożem pokrój każdą rolkę na 8 plastrów.
Aby uformować 1 drzewo, na arkuszu ciasteczek, umieść 1 plasterek, ścięty bok w dół, na wierzch drzewa. Ułóż 2 plastry tuż poniżej, boki dotykając. Kontynuuj układanie rzędów po 3, 4 i 5 plastrów. Użyj pozostałego plasterka do pnia drzewa.
Piec pierwsze drzewo 12 do 14 minut lub aż złoty kolor. Schłodzić 5 minut; schłodzić na stojaku z drutu. Powtórz dla drugiego drzewa na innym arkuszu ciasteczek.
Umieść drzewa na talerzach. Łyżka do ziemniaków w zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności.
Wytnij 1/4-calowy otwór w dolnym rogu torby; rura nad drzewami.
Kłaść plasterek pomidora na każdym wiatraczku, z wyjątkiem górnego i dolnego. Z 1 1/4 do 1 1/2-calowy nóż w kształcie gwiazdy, wyciąć 2 gwiazdki z żółtej papryki; umieścić 1 na szczycie każdego drzewa. Posiekać pozostałą paprykę; posypać drzewami.
Posypać natką pietruszki.
Podawać natychmiast, lub przechowywać w lodówce do czasu serwowania.