Holiday Glazed Ham

Holiday Glazed Ham
Holiday Glazed Ham to bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 445 kalorii. Ten przepis służy 16. 59 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka konfitur morelowych, ananasa, mielonej musztardy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Holiday Glazed Ham, Przeszklona Szynka Świąteczna, oraz Cytrusowa szynka wakacyjna szkliwiona dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść szynkę na stojaku na płytkiej patelni do pieczenia. Ocena powierzchni szynki, dzięki czemu kształty diamentów 1/2 cala. głęboko; włóż goździki do każdego diamentu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Piec, odkryte, 1-1 / 2 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Odcedzić ananasa, rezerwując sok. W małym rondlu połącz sok ananasowy, konfitury, musztardę i ziele angielskie. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 10 minut lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Przetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości CukruPrzetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości Cukru
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Łyżka połowę glazury nad szynką. Plastry ananasa i wiśnie na wierzchu i bokach szynki zabezpieczyć wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierścienie AnanasowePierścienie Ananasowe
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
6
Piec 30-45 minut lub do termometru czyta 140°, fastrygowanie dwa razy z pozostałą glazurą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia13
Magazyn