Holiday Candy Cane Cake
Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 128 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 20. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz serek, wanilia, mleko, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jest idealny do Boże Narodzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Holiday Candy Cane Brownie Bites, Candy Cane Cocktail z domowej roboty Candy Cane Infused Vodka, oraz Candy Cane Cake.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°. obficie smarować i lekko mąki 12-cup karbowany rurka ciasto pan. Lub spryskać sprayem do pieczenia z mąką.
W dużej misce, wymieszać ciasto, mleko, serek, wanilia i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, skrobanie miski stale, a następnie na średniej prędkości 2 minut.
Piec 38 do 44 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić na patelni 15 minut; obrócić do góry nogami na stojaku chłodzącym i wyjąć patelnię. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Aby złożyć, pokrój ciasto na pół w poprzek.
Umieść połowę ciasta na talerzu, aby utworzyć haczyk z trzciny cukrowej.
Pokrój pozostałą połowę na 5 równych kawałków (około 2 cale szerokości). Wymieszać połowę ekstraktu z mięty pieprzowej do każdego pojemnika lukru. Przymocuj wycięte kawałki do haka trzciny cukrowej z lukrem, naprzemiennie tworząc prostą część trzciny cukrowej. Ciasto z mrozem.
Aby udekorować, ułóż paski bułek owocowych na torcie, aby wyglądały jak paski na trzcinie cukrowej. Przechowywać ciasto luźno przykryte.