Holenderski Piec Confederate Pot Roast

Holenderski Piec Confederate Pot Roast
Holenderski piec Confederate Pot Roast jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 497 kalorii, 52g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 3,17 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz piwo, liście laurowe, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pieczeń Pieczona W Piecu Holenderskim, Pieczeń Wieprzowa W Piecu Holenderskim, oraz Jeden garnek Pieczony kurczak i Tortellini-wykonane w nowej kuchni Aldi Living żeliwny holenderski piekarnik.

Instrukcje

1
Pieczeń przykryć 3 plastrami boczku i wstawić do holenderskiego piekarnika pokrytego oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1,5 Kg Języka Pisanego1,5 Kg Języka Pisanego
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Umieścić ząbki czosnku w garnku, jak również. Sear wszystkie 4 strony pieczeń. Po upieczeniu umieścić 16 uncji bulionu wołowego i 16 uncji piwa i wody, aby go dopełnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1,5 Kg Języka Pisanego1,5 Kg Języka Pisanego
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Dodaj sól, pieprz, biały pieprz i kminek, do smaku. Przykryć garnek i niech wolno gotować przez około 1 godzinę. Po godzinie dodać liście laurowe i cały czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Niech powoli gotować przez kolejną godzinę. Na koniec dodajemy czerwone ziemniaki, cebulę, pokruszoną czerwoną paprykę i gotujemy przez kolejną godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czerwony ZiemniakCzerwony Ziemniak
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 25 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia66
Magazyn