Holenderski Piec Confederate Pot Roast
Holenderski piec Confederate Pot Roast jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 497 kalorii, 52g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 3,17 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz piwo, liście laurowe, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pieczeń Pieczona W Piecu Holenderskim, Pieczeń Wieprzowa W Piecu Holenderskim, oraz Jeden garnek Pieczony kurczak i Tortellini-wykonane w nowej kuchni Aldi Living żeliwny holenderski piekarnik.
Instrukcje
Pieczeń przykryć 3 plastrami boczku i wstawić do holenderskiego piekarnika pokrytego oliwą z oliwek.
Umieścić ząbki czosnku w garnku, jak również. Sear wszystkie 4 strony pieczeń. Po upieczeniu umieścić 16 uncji bulionu wołowego i 16 uncji piwa i wody, aby go dopełnić.
Dodaj sól, pieprz, biały pieprz i kminek, do smaku. Przykryć garnek i niech wolno gotować przez około 1 godzinę. Po godzinie dodać liście laurowe i cały czarny pieprz.
Niech powoli gotować przez kolejną godzinę. Na koniec dodajemy czerwone ziemniaki, cebulę, pokruszoną czerwoną paprykę i gotujemy przez kolejną godzinę.