Holenderska Szarlotka cioci Willie
Holenderska Szarlotka cioci Willie wymaga ok. 55 minut od początku do końca. Na $3.29 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 1375 kalorii, 14g białka, oraz 65 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. Jeśli masz drobny cukier, mąkę tortową, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co jest raczej złe. Spróbuj Going Dutch: Apple-Spice Maślanka Dutch Baby, Sałatka jabłkowo-winogronowa cioci m, oraz Apple Dutch Baby (Lub Niemiecki Naleśnik Jabłkowy) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce połączyć masło, cukier, jajko i mąkę. Mieszaj łyżką przez kilka chwil, aż mieszanina zwiśnie trochę. Następnie użyj rąk do formowania ciasta. Pat nieco więcej niż 1/2 ciasta na dole i stronach 9 cal Pie dish.
Skorupkę ciasta napełnij jabłkami i opłucz cynamonem. Resztę ciasta pokruszyć na wierzchu jabłek, aż będą mniej lub bardziej równomiernie przykryte. W razie potrzeby, posypać garść cukru na wierzchu do słodkiej wierzchniej Skórki.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 45 minut.