Holenderska Szarlotka
Holenderska Szarlotka to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, zmielony cynamon, jabłka granny smith i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Going Dutch: Apple-Spice Maślanka Dutch Baby, Apple Dutch Baby (Lub Niemiecki Naleśnik Jabłkowy), oraz Szarlotka Pieczone Pączki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Połącz 1/2 szklanki cukru, 2 łyżki mąki i cynamon.
Na wierzch posypać sokiem z cytryny.
Pokrój razem 1/2 szklanki cukru, 1/2 szklanki mąki i 1/2 szklanki masła lub margaryny, a następnie ułóż ciasto z mieszaniną.
Weź dwa 15 calowe kawałki pergaminu i dołączyć ciasto; krotnie brzegi się 3 razy.
Umieścić na blasze do pieczenia.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 1 godzinę.
Wyjąć z piekarnika, podzielić pergamin otwarty i ostudzić ciasto na stojaku drucianym. Nie otwieraj pergaminu podczas pieczenia!
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.