Hoisin-Wieprzowina Glazurowana
Hoisin-przeszklona wieprzowina wymaga z grubsza 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 493g białka, 90g tłuszczu i w sumie 2964 kalorii. Za 24,88 zł za porcję, ten przepis okładki 60% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 5 osób próbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga sosu ostrygowego, kotletów schabowych, sosu sojowego i sosu hoisin. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hoisin-Kotlety Schabowe Glazurowane, Hoisin-Kotlety Schabowe Glazurowane, oraz Kotlety wieprzowe hoisin i miód glazurowane dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W małej misce połącz pierwsze siedem składników.
Umieść wieprzowinę w płytkim 1-qt. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania; polać sosem wieprzowinę.
Piec bez przykrycia w temperaturze 400° przez 15-20 minut lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°.