Hoisin-Kotlety Wieprzowe Marynowane
Hoisin-marynowane kotlety wieprzowe to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, sos sojowy, sos hoisin, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Hoisin-Kotlety Wieprzowe Marynowane, Kotlety Wieprzowe Hoisin Five-Spice, oraz Kotlety Wieprzowe Z Grilla Hoisin dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; dodaj kotlety wieprzowe. Zapiekać i marynować w lodówce przez 8 godzin lub przez noc.
Wyjąć wieprzowinę z worka; wyrzucić marynatę.
Umieść wieprzowinę na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grilluj 3 minuty z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Uwaga: Rezerwa 4 gotowane kotlety wieprzowe na grillowaną wieprzowinę i sałatkę z makaronem ryżowym. Gotowaną wieprzowinę przechowywać w lodówce do 2 dni.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jedno wino, którego możesz spróbować to Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau