Hoisin gulasz wołowy z groszkiem śnieżnym
Hoisin gulasz wołowy z groszkiem śnieżnym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 5,86 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1258 kalorii, 43g białka, oraz 105 g tłuszczu. Jeśli masz krótkie żeberka wołowe, szalotki, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Smażyć jagnięcinę Hoisin z nerkowcami i groszkiem śnieżnym, Duszone piwo Hoisin krótkie żeberka z kremowym puree Yukons i sezamowym groszkiem śnieżnym, oraz Wołowina Z Groszkiem Śnieżnym.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Posypać krótkie żeberka solą i brązowym ze wszystkich stron, obracając szczypcami, w sumie około 6 minut.
Przenieść do wolnej kuchenki.
W misce, ubić sos hoisin, 1/2 szklanki wody, czosnek i imbir.
Zalać żeberka. Przykryć; gotować na niskim poziomie, aż mięso odpadnie z kości, 6 do 7 godzin.
Wymieszać w groszek śnieżny, przykryć i gotować, aż ogrzeje, 5 do 10 protokół.
Posypać szalotki i podawać.