Hoisin Grillowany Kurczak
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka z grilla Hoisin. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.42 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 449 kalorii, 33g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz brązowy cukier, ketchup, sos hoisin, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hoisin Grillowany Kurczak, Hoisin-piersi kurczaka z grilla, oraz Kurczak Z Grillowanymi Malinami-Hoisin dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować sos barbecue, połącz pierwsze 6 składników w średniej misce.
Umieść 3/4 szklanki sosu w dużej misce; przykryć i schłodzić pozostały sos barbecue.
Dodaj kurczaka do sosu barbecue w dużej misce; wrzucić do herbu. Przykryć i marynować w lodówce 8 godzin lub na noc.
Usuń kurczaka z miski; rezerwy marynaty.
Umieść kurczaka na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 375 przez 30 minut. Turn chicken; baste z zastrzeżonej marynaty.
Piec dodatkowe 20 minut lub do czasu zakończenia. Wyrzucić marynatę.
Doprowadzić pozostałe 3/4 szklanki sosu barbecue do wrzenia w małym rondlu; zmniejszyć ogień, i gotować, aż lekko gęsty i zredukowany do około 1/2 szklanki (o 5 protokół).