Hiszpańskie stosy owoców i serów

Hiszpańskie stosy owoców i serów
Przepis hiszpańskie stosy owoców i serów jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników europejskiej żywności. Jedna porcja zawiera 44 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pastę z pigwy, parmezan, gruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ham ' N ' Cheese Biscuit Stacks, Grillowane stosy serów i pomidorów, oraz Stosy sera polenta i koziego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usuń pastę z pigwy z pojemnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
PigwaPigwa
2
Pokrój pastę w poprzek na 12 równych plasterków; pokrój każdy plaster po przekątnej na pół w sumie 24 plastry.
3
Pokrój ser na 24 równe plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
4
Każdą gruszkę przeciąć na pół wzdłuż i usunąć rdzeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruszkaGruszka
5
Pokrój każdą połowę na 6 równych klinów, aby uzyskać łącznie 24 kliny.
6
Aby służyć, umieścić kliny gruszki na talerzu; top każdy klin z plasterkiem sera i pigwy plaster pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
PigwaPigwa
GruszkaGruszka
7
Posypać skórką z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino i Grenache to moje najlepsze propozycje dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Parador Tempranillo z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Parador Tempranillo
Parador Tempranillo
2012 Parador Tempranillo ma potężny profil owoców, charakterystyczny dla słonecznego i ciepłego sezonu wegetacyjnego. Wino przypomina klasyczną Ribera del Duero, ma jaskrawoczerwone owoce i fioletowe nuty, z kamienistym, klasycznie wytrawnym wykończeniem. Pierwszy rocznik z Winnicy dyliżansów.Mieszanka: 100% Tempranillo
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn