Hiszpańskie stosy owoców i serów
Przepis hiszpańskie stosy owoców i serów jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników europejskiej żywności. Jedna porcja zawiera 44 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pastę z pigwy, parmezan, gruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ham ' N ' Cheese Biscuit Stacks, Grillowane stosy serów i pomidorów, oraz Stosy sera polenta i koziego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń pastę z pigwy z pojemnika.
Pokrój pastę w poprzek na 12 równych plasterków; pokrój każdy plaster po przekątnej na pół w sumie 24 plastry.
Pokrój ser na 24 równe plastry.
Każdą gruszkę przeciąć na pół wzdłuż i usunąć rdzeń.
Pokrój każdą połowę na 6 równych klinów, aby uzyskać łącznie 24 kliny.
Aby służyć, umieścić kliny gruszki na talerzu; top każdy klin z plasterkiem sera i pigwy plaster pasty.
Posypać skórką z cytryny.