Hiszpańska Marokańska ryba może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 516 kalorii, 82g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na $7.96 za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Jeśli masz czosnek, oliwki, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 87%. Podobne przepisy to Hiszpańska Ryba, Hiszpańskie Stado Ryb, oraz Ryba Z Grilla Po Hiszpańsku.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej roślinny na patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i czosnek; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny
Czosnek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać paprykę, marchew, pomidory, oliwki, i fasola garbanzo i nadal gotować, aż papryka są lekko miękkie, o 5 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciecierzyca
Papryka
Pomidor
Marchew
Papryka
Oliwki
3
Posypać pietruszką, papryka, kminek, cayenne, i kurczaka bulion na warzywa. Doprawić solą do smaku. Mieszać do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Z Kurczaka
Warzywa
Mielony Pieprz Cayenne
Papryka
Pietruszka-nać
Kminek
Sól
4
Umieść rybę na wierzchu warzyw i dodaj wystarczającą ilość wody, aby przykryć warzywa. Zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć, i gotować, aż ryby płatki łatwo widelcem i soki uruchomić jasne, o 40 protokół.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rabble Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.