Hiszpańskie hamburgery z Manchego i chorizo Hash Browns
Hiszpańskie hamburgery z Manchego i chorizo Hash Browns mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1446 kalorii, 79g białka, oraz 93g tłuszczu każdy. Na 9,31 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka chorizo, cebula, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tajny składnik (Chorizo): Chorizo hamburgery z Manchego i Paprika Slaw, Chorizo Hash Browns, oraz Chorizo Hash Browns dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na patelni na średnim ogniu, a następnie dodać chorizo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Podczas gdy chorizo jest renderowanie i brązowienie, obierz cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Umieścić mięso w misce do mieszania. Zetrzyj kilka łyżek cebuli bezpośrednio na mięsie. Ćwierć resztę cebuli i cienko pokroić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
5
Dodać ziemniaki i cebulę do chorizo. Doprawić ziemniaki solą i pieprzem oraz świeżym tymiankiem. Gdy ziemniaki są lekko rumiane, 7 do 8 protokół, odwróć je i naciśnij je w dół z łopatką do chrupania je, nadal gotować 7 do 8 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Paski Wędzonego łososia Pokrojone W Plastry
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
6
Do polędwicy dodać natkę pietruszki, wędzoną paprykę, czosnek, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Stek Porterhouse
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
7
Wymieszać hamburgery połączyć i tworzą 4 duże paszteciki. Utwórz Wcięcie w każdym hamburgerze za pomocą uzdrawiania dłoni, aby przeciwdziałać Hamburgerowi na środku, co dzieje się z hamburgerami podczas gotowania-Twoje hamburgery będą ładne i płaskie do polewy, jeśli użyjesz tej sztuczki!
8
Podgrzać pozostałą oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 obroty patelni, na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Dodaj hamburgery na patelni i gotować 3 do 4 minut z każdej strony dla średnio rzadkich hamburgerów i do 6 do 7 minut z każdej strony dla dobrze zrobione. Topić ser manchego, 2 cienkie plastry na każdym hamburgerze, ostatnie 2 minuty są na patelni. Namiot patelni z luźną folią do pułapki na tyle ciepła, aby stopić ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Manchego
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
10
Umieścić paprykę pequillo w robocie kuchennym i dodać ostry sos, sól i pieprz. Paprykę przerabiamy na gładką pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
11
Aby złożyć, umieścić hamburgery na dnie bułki i top z pokrojoną czerwoną cebulą, ogórkiem i pomidorem. Wierzch bułki posmarować pastą pieprzową i ustawić na miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Gałązki Kopru Włoskiego
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
12
Podawać chrupiące placki ziemniaczane z chorizo wzdłuż boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski Wędzonego łososia Pokrojone W Plastry
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście