Hiszpański ryż z kolendrą

Hiszpański ryż z kolendrą
Hiszpański ryż z kolendrą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis bezglutenowy serwuje 4 i kosztuje 1,01 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 408 kalorii, 9g białka, oraz 4G tłuszczu. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, cukier, pomidory w puszkach i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 41%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Ziemniaki po hiszpańsku z sosem kolendrowym, Wolnowar Meksykański Ryż (Hiszpański Ryż), oraz Ryż Hiszpański podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu podsmażamy cebulę na maśle przez 2-3 minuty lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać ryż; gotować i mieszać przez 1-2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
3
Wymieszać z pomidorami, wodą, bulionem, chili w proszku, solą, cukrem i kminkiem. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Zdjąć z ognia; odstawić na 5 minut.
5
Posypać kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Hiszpański w menu? Spróbuj sparować z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z hiszpańskimi potrawami, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem, idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Możesz spróbować Protos Organic Tempranillo. Recenzenci bardzo lubią to z 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.
Protos Organic Tempranillo
Protos Organic Tempranillo
Jasny kolor wiśni z fioletowym obrzeżem. Świeże, gdzie Czarne i czerwone jagody mieszają się z pikantnymi, lekkimi nutami tostów i kakao z beczki. Bardzo gładkie i jedwabiste w dotyku, zrównoważone i miękkie taniny.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn