Hiszpański ryż z kolendrą
Hiszpański ryż z kolendrą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis bezglutenowy serwuje 4 i kosztuje 1,01 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 408 kalorii, 9g białka, oraz 4G tłuszczu. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, cukier, pomidory w puszkach i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 41%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Ziemniaki po hiszpańsku z sosem kolendrowym, Wolnowar Meksykański Ryż (Hiszpański Ryż), oraz Ryż Hiszpański podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu podsmażamy cebulę na maśle przez 2-3 minuty lub do miękkości.
Dodać ryż; gotować i mieszać przez 1-2 minuty.
Wymieszać z pomidorami, wodą, bulionem, chili w proszku, solą, cukrem i kminkiem. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Zdjąć z ognia; odstawić na 5 minut.
Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache
Hiszpański w menu? Spróbuj sparować z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z hiszpańskimi potrawami, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem, idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Możesz spróbować Protos Organic Tempranillo. Recenzenci bardzo lubią to z 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.
Protos Organic Tempranillo
Jasny kolor wiśni z fioletowym obrzeżem. Świeże, gdzie Czarne i czerwone jagody mieszają się z pikantnymi, lekkimi nutami tostów i kakao z beczki. Bardzo gładkie i jedwabiste w dotyku, zrównoważone i miękkie taniny.