Hiszpańska zupa Chorizo, jarmuż i żurawina z grzankami pomidorowo-czosnkowymi suszonymi w piecu

Hiszpańska zupa Chorizo, jarmuż i żurawina z grzankami pomidorowo-czosnkowymi suszonymi w piecu
Need a dairy free main course? Hiszpańska Chorizo, jarmuż i zupa z fasoli żurawinowej z suszonymi w piecu grzankami pomidorowo-czosnkowymi może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1509 kalorii, 59G białka, oraz 74g tłuszczu. Na 5,65 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 67% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Mieszanka oliwy z oliwek, wina, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest niesamowite. Spróbuj Hiszpańska zupa z Chorizo, jarmużu i żurawiny, Pomidor suszony w piekarniku na tostach, oraz piekarnik suszone pomidory & czosnek pesto makaron dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać średni rondel na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać chorizo i gotować, aż lekko złoty kolor i tłuszcz renderowane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
3
Przełożyć chorizo na wyłożony papierowym ręcznikiem talerz i wylać wszystkie oprócz 2 łyżek wytopionego tłuszczu. (Ilość tłuszczu będzie się różnić w zależności od chorizo, który jest używany. Jeśli chorizo nie renderuje co najmniej 2 łyżek tłuszczu, dodaj oliwę z oliwek.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
4
Dodać czosnek, marchew, seler i cebula do tłuszczu i gotować na średnim ogniu, aż miękki, 8 do 9 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodać jarmuż i gotować, aż lekko zwiędnie, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
6
Dodać wywar, Wino i sól; przykryć i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodać fasolę żurawinową i gotowane chorizo; obniżyć ogień na wolnym ogniu i gotować, aż fasola i jarmuż są miękkie, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola żurawinowaFasola żurawinowa
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
JarmużJarmuż
8
Zupę wrzucić do miski i skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
9
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Ułożyć pokrojone pomidory na blasze wyłożonej pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
11
Umieścić pomidory w piekarniku i piec w piekarniku przez 6 do 8 godzin lub aż pomidory są suszone i straciły całą swoją wilgoć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
12
Rozgrzać olej w małym rondlu na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
13
Dodać czosnek, zdjąć z ognia i odstawić na 20 minut. Zwiększyć ciepło w piekarniku do 350 stopni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
14
Pieczywo posmarować z obu stron olejem czosnkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
15
Na każdym kawałku chleba ułożyć kromkę pomidora, doprawić solą i pieprzem, posypać oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
16
Piec w piekarniku od 5 do 10 minut, aż chleb będzie lekko złocisty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn