Hiszpańska Sałatka z pomarańczy, kopru włoskiego, czerwonej cebuli i mięty z dressingiem

Hiszpańska Sałatka z pomarańczy, kopru włoskiego, czerwonej cebuli i mięty z dressingiem
Hiszpańska Sałatka z pomarańczy, kopru włoskiego, czerwonej cebuli i mięty z dressingiem to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, jogurt, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można ją uznać za niedrogą, kosztującą około 1,76 zł za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z kopru sycylijskiego i pomarańczy z czerwoną cebulą i miętą, Sałatka z grillowanego kopru włoskiego z pomarańczami, oraz Sałatka z kopru włoskiego z krewnymi pomarańczami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść cienko pokrojoną czerwoną cebulę w średniej misce; przykryj wodą z lodem i namocz 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dobrze spuścić.
3
Ostrożnie usunąć skórkę i białą skórkę z pomarańczy; wyrzucić skórkę i skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Każdą pomarańczę przeciąć pionowo na pół; usunąć białą rdzeń i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
5
Pomarańcze pokroić w poprzek na plastry o grubości 1/4 cala, zachowując około 1/3 szklanki soku do dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
6
W misce lub na półmisku warstwę czerwonej cebuli, cienko pokrojonego kopru włoskiego i pomarańczy równomiernie posypać świeżymi liśćmi mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Miętaświeża Mięta
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
W małej miseczce wymieszać sok, jogurt beztłuszczowy, koncentrat soku i pozostałe składniki. wymieszać trzepaczką do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jogurt Bez TłuszczuJogurt Bez Tłuszczu
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Polać sałatkę równomiernie; podawać od razu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Magazyn