Hickory-Grillowany Kurczak Jerk
Hickory-Grillowany kurczak Jerk może być tylko Ameryka Środkowa przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 372 kalorie, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 68 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz gałkę muszkatołową, sól, piernik i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co jest raczej złe. Spróbuj Grillowany Kurczak Jerk, Grillowany Kurczak Jerk, oraz Grillowany Kurczak Jerk dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wiórki hickory moczyć w wodzie co najmniej 30 minut; odcedzić. Przygotować Mokry Szarpnięcie Pocierać.
Odmierz 1/2 szklanki mokrego szarpnięcia i odstaw na bok. Płaszcz kurczaka z pozostałą 1 szklanką mokrego szarpnięcia pocierać.
Umieść kurczaka w dużej, wytrzymałej, plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnij torbę i marynuj w lodówce 8 godzin.
Rozgrzej grill gazowy do średnio gorącego (350 do 40
używając obu palników. Po podgrzaniu należy wyłączyć lewy palnik.
Umieść chipsy hickory w jednorazowej patelni z folii aluminiowej lub opakowaniu z folii aluminiowej z otworami na grillu nad prawym palnikiem. Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Umieść kurczaka na stojaku nad lewym palnikiem. Grill, odkryte, 30 minut lub do czasu zakończenia, obracając często.
Przełożyć kurczaka na talerz i ogrzać.
Połącz ryż z pozostałymi składnikami; delikatnie wrzuć. Łyżka ryżu równomiernie na każdym indywidualnym talerzu. Top ryż z kurczakiem.
Podawać z reserved Wet Jerk Rub.