Hibiskus"Sangria"

Hibiskus
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj hibiskusa "Sangria". Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 77 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30 i kosztuje 85 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 5 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka kulek kantalupy, ananasa, cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Hibiskus " Sangria, Jamajka (hibiscus) Sangria, oraz Sparkling Hibiscus Sangria Tea Cooler dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 3-ćwiartkowym podgrzać wodę do wrzenia. Wymieszać z kwiatami hibiskusa. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu przez 20 do 30 minut lub aż woda zmieni głęboki kolor bordowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
HibiskusHibiskus
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Szczep mieszanka hibiskusa; Odrzuć kwiaty. Wymieszać z cukrem do rozpuszczenia; odstawić do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
HibiskusHibiskus
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
3
Wymieszaj Wino i owoce do schłodzonej mieszanki hibiskusa. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
HibiskusHibiskus
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn