Hervido Llanero de Pollo (kolumbijski rosół z Los Llanos)
Hervido Llanero de Pollo (kolumbijski rosół z Los Llanos) jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 zupa. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 322 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka mielonego achiotta, dyni, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pollo a la Plancha (Kolumbijska pierś z kurczaka z grilla), Pieczone udka kurczaka po kolumbijsku (Piernas de Pollo Asadas a mi Estilo Colombiano), oraz Spaghetti con Pollo y Salsa Criolla (kolumbijskie Spaghetti z kurczakiem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W blenderze umieścić cebulę, czerwoną paprykę, czosnek, szalotki, kminek, achiote i 3 łyżki wody.
Umieścić bulion z kurczaka lub wodę w dużym garnku, dodać mieszankę cebuli, kawałki kurczaka i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować przez 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku Limonki
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania