Herdez ® słodkie i pikantne żeberka wołowe
Herdez ® słodkie i pikantne żeberka wołowe mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1406 kalorii, 52g białka, oraz 105 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.6 za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś bulion wołowy, wodę, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 68 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Słodko-pikantne żeberka, Słodko-pikantne żeberka, oraz Żeberka Sweet N Spicy.
Instrukcje
Umieścić bulion w dużym garnku; dodać żeberka wołowe i cebulę.
Wlać wystarczającą ilość wody, aby pokryć wołowinę. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż mięso odciąga się od kości, 3 do 4 godzin.
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Usuń żeberka wołowe z mieszaniny bulionu i umieść w naczyniu do pieczenia.
Wymieszać sos do gotowania i brązowy cukier w misce; zalać mięsem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wołowina i sos będą gorące, około 15 minut.
Podawać posypane posiekaną kolendrą do dekoracji.