HERDEZ® Pieczona Pasilla Pieprzowe Chili

Jeśli masz około 8 godzin i 15 minut do spędzenia w kuchni, HERDEZ® Roasted Pasilla Pepper Chili może być niesamowitym przepisem bezglutenowym do wypróbowania. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 714 kalorii, 37 g białka i 38 g tłuszczu każda. Za 3,53 USD za porcję ten przepis pokrywa 47% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis wypróbowało i polubiło 110 osób. Dzięki temu przepisowi Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dość drogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Kilku osobom naprawdę smakowało to danie główne. Jeśli masz pod ręką fasolę, paprykę, kolendrę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał super-łyżkowy wynik na poziomie 96%. Podobne przepisy to Spicy Chipotle i Pasilla Chili con Carne, Pieczone szparagi imbirowe z smażoną na patelni serem Pasilla i 10 Great Corn s oraz sałatka z grillowanej kukurydzy i papryki Pasilla.
Instrukcje
Ugotuj mieloną wołowinę na patelni na średnim ogniu; odpływ. Włóż wołowinę do wolnowaru z pozostałymi składnikami. Zamieszać. Gotuj pod przykryciem przez 8 do 10 godzin.
Udekoruj serem, kwaśną śmietaną i/lub kolendrą.
Polecane wino: Cava, Shiraz, Grenache
Cava, Shiraz i Grenache to moje ulubione chili. Te soczyste czerwone wina nie zawierają zbyt dużej ilości tanin (ważnych w przypadku pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej ujarzmić ciepło. Możesz spróbować Argyle Reserve Pinot Noir. Oceniającym podoba się, z oceną 4,3 na 5 gwiazdek i ceną około 30 dolarów za butelkę.
![Rezerwat Argyle Pinot Noir]()
Rezerwat Argyle Pinot Noir
Dolina Willamette jest najbardziej znana z bogatego Pinot Noir i jest to jedna z największych i najbogatszych w historii Argyle! Weź kolor i zapach róży gwinejskiej, dodaj owocowe aromaty czarnej wiśni i jagody marionowej z przyprawowymi aromatami toczonej ziemi i ciemnego kakao, a po prostu zaczniesz zbliżać się do złożoności tego wina. „Dojrzałe i obfite, z charakterystycznymi nutami fiołków i płatków róż do posmaków wiśni i przypraw, utrzymujące się z delikatną konsystencją. Potrzebuje czasu, aby się osadzić. Dwadzieścia procent wina będzie butelkowane pod zakrętką. Wino butelkowane pod zakrętką uzyskało 92 punkty punktów. Najlepszy w latach 2007-2012.” – Wine Spectator