Herbes de Provence kotlety jagnięce z Orzo
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów marynaty, więc dać Herbes de Provence kotlety jagnięce z Orzo spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 238 kalorii, 9g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz paprykę, paprykę, kotlety z jagnięciny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Spróbuj Kotlety jagnięce z Herbes de Provence, Kotlety Jagnięce Smażone Z Herbes De Provence, oraz Herbes de Provence-chrupiące kotlety jagnięce dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, z pominięciem soli i tłuszczu.
Połącz makaron, szpinak i kolejne 5 składników (przez olej) w średniej misce. Wymieszać 1/4 łyżeczki soli.
Połączyć pozostałe 1/4 łyżeczka soli, herbes de Provence, musztarda, i pieprz w małej misce. Rub jagnięcinę równomiernie mieszanką ziołową.
Umieść na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; broil 6 minut, obracając raz w połowie gotowania lub do pożądanego stopnia doneness.