Herbed Turkey Burger

Herbed Turkey Burger
Jeśli chcesz dodać więcej bezmleczne przepisy do repertuaru, Herbed Burger Indyk może być przepis należy spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 228 kalorii, 22g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 30 minut. 527 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wiele osób naprawdę lubi to Amerykańskie danie. Udaj się do sklepu i odebrać rozmaryn, sól koszerna, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Spróbuj Herbed Turcja, Herbed Przetarł Indyka, oraz Dijon-Herbed Turcja dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podsmażyć cebulę i czosnek: podsmażyć posiekaną cebulę na oliwie z oliwek przez 3 minuty na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2
Dodać czosnek i podsmażyć przez inny 2 protokół, lub aż czosnek zaczyna brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
3
Zdjąć z ognia.
4
Przenieść cebulę, czosnek i olej do dużej miski do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Zrób mieszankę hamburgera: gdy cebula ostygnie w dotyku, dodaj mielonego indyka, sól, pieprz i zioła do miski. Używając rąk, delikatnie wymieszaj wszystko, aż do dobrego połączenia. Chcesz zioła mieszane w bez przepracowania mięsa (co sprawi, że hamburgery trudne).
Składniki, których będziesz potrzebować
Indyk MielonyIndyk Mielony
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Uformować mięso w paszteciki. Użyj palców, aby utworzyć lekkie Wcięcie w środku pasztecików. Kiedy hamburgery gotować, mięso umowy z krawędzi. Jeśli środkowa część jest nieco cieńsza niż krawędzie, pomoże to pasztetom wykończyć bardziej równomierny kształt i mniej wybrzuszenia w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
7
Gotuj hamburgery: gotuj na gorącym grillu lub na gorącej żeliwnej patelni przez 5 do 6 minut z każdej strony, aż do ugotowania (165°F, jeśli używasz termometru do mięsa).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Jeśli używasz grilla, najpierw podgrzewaj grill na wysokości przez 10 minut i pokryj ruszty odrobiną oleju roślinnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Jeśli używasz patelni, najpierw włóż na patelnię trochę oleju, aby powstrzymać hamburgery przed przyklejeniem. Sztuczka, której używa moja matka podczas robienia hamburgerów na żeliwnej patelni, to posypanie dna patelni odrobiną soli. Sól działa jak łożyska kulkowe, utrzymując paszteciki przed przyklejeniem, gdy idziesz je odwrócić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Podawać hamburgery: tosty bułki i służyć hamburgery z akompaniamentami do wyboru-pokrojone cebule, sałata, pokrojone pomidory, boczek, majonez (szczególnie dobre z majonezem), musztarda, smakołyk, i/lub ketchup.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą

Polecane wino: Malbec, Merlot, Zinfandel

Malbec, Merlot, i Zinfandel są moje najlepsze typy na hamburgery z indyka. Merlot będzie idealnie pasował do klasycznego burgera ze standardowymi dodatkami. Odważniejsze dodatki wymagają odważniejszych win, takich jak malbec lub pieprzny zinfandel. Reginato Malbec rosé z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Reginato Malbec Rose
Reginato Malbec Rose
Malbec wydaje się mało prawdopodobnym bohaterem dla winogron musujących, ale jeśli chcesz, aby Twoje różowe wino pokazało Prawdziwy kolor i charakter, Malbec jest twoim człowiekiem. Chrupiące i wytrawne z pięknymi truskawkowymi, rabarbarowymi smakami i aromatami. Wystarczy odrobina struktury taniny, przyprawy kwiatowej i niesamowite eleganckie wykończenie dopełnia usta. Mówi o bogatych winogronach Malbec, ale nigdy nie traci swojej lekkiej, orzeźwiającej natury. To daje dobry powód do picia wina musującego do dania głównego!
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Magazyn