Herbed Salisbury Steki Z Grzybami

Herbed Salisbury Steki Z Grzybami
Herbed Salisbury Mushroom steki wymaga o 35 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 216 kalorii, 25g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka bardzo chudej mielonej wołowiny, olej sojowy, produkt jajeczny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Herbed Salisbury Steki Z Grzybami, Szatańskie steki Salisbury z sosem grzybowym, oraz Steki Salisbury dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Drobno posiekać 1 szklankę grzybów. W średniej misce wymieszać posiekane grzyby, wołowinę, bułkę tartą, produkt jajeczny, mleko, tymianek i 1 łyżkę keczupu. Kształt mieszaniny na 5 Owalne paszteciki, 1/2 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
W 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać paszteciki; gotować około 5 protokół, obracając raz, aż rumiane.
4
Dodać pozostałe pokrojone grzyby, 2 łyżki ketchupu i sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
5
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Przykryć; gotować od 5 do 10 minut lub aż termometr do mięsa włożony do środka kotletów czyta 160ºF i kotlety nie są już różowe w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia10
Magazyn