Herbed Pot Roast z warzywami

Herbed Pot Roast z warzywami
Herbed Pot Roast z warzywami jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 331 kalorii. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. udaj się do sklepu i podnieś wodę, cebulę, łodygi selera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Herbed Pot Roast z warzywami, Filet wieprzowy z pieczonymi warzywami, oraz Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa.

Instrukcje

1
Wyciąć nadmiar tłuszczu z wołowiny. Natrzeć holenderski piekarnik tłuszczem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Gotować wołowinę w holenderskim piekarniku na średnim ogniu około 10 minut lub do brązowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Posypać majerankiem, bazylią, solą, pieprzem i czosnkiem; dodać cydr i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajeranekMajeranek
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
CydrCydr
WodaWoda
SólSól
4
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 1 1/2 godziny.
5
Dodać warzywa, pietruszkę i, jeśli to konieczne, 1/4 szklanki wody. Przykryć i dusić około 45 minut lub aż warzywa i wołowina będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Pietruszka-naćPietruszka-nać
WodaWoda
WołowinaWołowina

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia45
Magazyn