Herbed Portobello grzyby z Mascarpone
Herbed Portobello grzyby z Mascarpone może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 86 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka dekoracji: gałązka bazylii, rosół z kurczaka, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 32%. Spróbuj Portobello Risotto z Mascarpone, Chive mascarpone Dip z chipsami Herbed Pita, oraz Meat Lite: Portobello i Herbed ricotta kanapki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grzyby zalać warzywnym sprayem do gotowania; odstawić.
Wymieszać sok z cytryny i czosnek w małym rondlu; gotować na średnim ogniu 1 do 2 protokół. Wymieszać bulion i kolejne 3 składniki; doprowadzić do wrzenia.
Grzyby myć mieszanką ziołową, nakładając obficie na spód.
Mascarpone podzielić na 8 porcji i zwinąć w kulki.
Grzyby grillowe, Góra do góry, przykryte pokrywą grilla, na dużym ogniu (400 do 50
5 do 7 minut. Pieczarki obrócić, a na każdą z nich nałożyć kulkę serową. Grill, przykryty pokrywą grilla, 5 minut.
Dekoruj gałązką bazylii, w razie potrzeby.