Herbed polędwica wołowa z dwóch cebuli Jus może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 26g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 12 i kosztuje 3,03 zł za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sól, brandy, mniej sodu bulion wołowy, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Herbed Polędwica Wołowa, Herbed Steki Z Polędwicy Wołowej, oraz Pieczona, Herbed Polędwica Wołowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pozostaw polędwicę w temperaturze pokojowej 1 godzinę.
Umieść płyn z patelni do pieczenia na dużej patelni na średnim ogniu, skrobanie patelni do pieczenia, aby poluzować rumiane kawałki. Doprowadzić do wrzenia; gotować 5 minut lub aż płyn odparuje i cebula zacznie brązowieć. Wymieszaj pozostałą 1 łyżeczkę oregano, Wino i brandy. Doprowadzić do wrzenia; gotować 2 minuty. Wymieszać w pozostałej 1 szklance bulionu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu