Herbed Polenta z fasolą i Bok Choy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 380 kalorii, 23G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz bulion warzywny, liść laurowy, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. z łyżką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy, oraz Herbed Polenta "Frytki".
Instrukcje
1
Dodać czosnek, paprykę i grzyby i dodać posypkę soli. Gotować na średnim ogniu, mieszając, aż grzyby zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
(duża Tuba)
2
Dodać bulion, bok, fasolę i Bazyl, dobrze wymieszać i przykryć. Gotować przez około 5 minut, aż bok choy zwiędnie, ale nadal jasnozielony. Doprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać z octem.