Herbed kotlety jagnięce z domowym sosem BBQ

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Herbed kotlety jagnięce z domowej roboty sosem BBQ spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 439 kalorii, 31g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz herbes de provence, ocet balsamiczny, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet jabłkowy można śledzić to danie główne z ciasto śliwkowe bez jaj, jak zrobić ciasto śliwkowe jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kotlety jagnięce & Orzo z morelowym Chutney & Herbed jogurt sos + gratis, Domowy wegański sos BBQ, oraz Herbed Kotlety Jagnięce.
Instrukcje
W średnim rondlu umieść sos pomidorowy, cukier, ocet, pastę pomidorową, ocet balsamiczny, sos Worcestershire, sól, laskę cynamonu, czosnek i cebulę. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż gruby, o 1 godzinę. Ostudzić przez 30 minut.
Usunąć cebulę, czosnek i laskę cynamonu i wyrzucić. Przechowywać w lodówce do momentu użycia (do 1 tygodnia).
Umieść patelnię grillową na średnim ogniu lub rozgrzej grill gazowy lub węglowy. Spryskaj grilla olejem roślinnym w sprayu do gotowania.
Posypać kotlety z obu stron solą i pieprzem.
Skropić olejem i posypać herbes de Provence po obu stronach. Grill przez 2 do 3 minut z każdej strony, aż średnio rzadkie. Ostudzić przez 5 minut i podawać z sosem barbecue.