Herbed Green Bean Casserole

Herbed Green Bean Casserole
Herbed Green Bean Zapiekanka może być tylko przystawka szukasz. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 418 kalorii. Ten przepis służy 6. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jeśli masz pod ręką śmietanę, panko, liście pietruszki i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z pomidorów Cherry, zielonej fasoli i fasoli woskowej z okruchami chleba Herbed z " Kitchen Garden Cookbook, Kale Casserole {aktualizacja Na Klasyczne Święto Dziękczynienia Green Bean Casserole}, oraz Zapiekanka Z Zielonej Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku. Doprowadzić duży garnek mocno osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu. W międzyczasie, umieścić panko, migdały, i masło w średniej misce, doprawić solą i pieprzem, i używać rąk, aby równomiernie połączyć; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MigdałyMigdały
MasłoMasło
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
PiekarnikPiekarnik
GarnekGarnek
2
Dodać fasolkę szparagową do wrzącej wody i gotować, aż będą jasnozielone i chrupiące-przetargu, o 3 protokół. (Nie będą w pełni ugotowane.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
WodaWoda
3
Odcedzić w durszlaku i spłukać pod zimną wodą, aż fasola zostanie schłodzona, a następnie odstawić w durszlaku. Zarezerwuj garnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
GarnekGarnek
4
Umieść śmietanę, serek, parmezan, czosnek i odmierzoną sól i pieprz w garnku na średnim ogniu i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż sos będzie gładki i bulgoczący. Wymieszać szczypiorek i natkę pietruszki, aż do równomiernego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Serek śmietankowySerek śmietankowy
ParmezanParmezan
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SzczypiorekSzczypiorek
CzosnekCzosnek
KremKrem
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodać fasolkę szparagową i wymieszać, aż będzie równomiernie pokryta. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
6
Przenieść do naczynia do pieczenia 2-quart i wkleić fasolę w równą warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Posypać równomiernie zarezerwowaną mieszaninę Panko-migdałów i piec aż bulgotanie na brzegach i ogrzane przez, o 30 do 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn