Herbed Focaccia
Herbed Focaccia może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 242 kalorie, 6G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 12 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, przyprawy, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Herbed Focaccia, Herbed Focaccia, oraz Herbed Cebula Focaccia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Nałóż 13 na 9-calową patelnię z 1 łyżką oliwy z oliwek.
Rozłóż ciasto do pizzy, aby pasowało do blachy.
W małej misce wymieszać włoską przyprawę i pozostałą oliwę z oliwek.
Posmaruj przyprawiony olej na całej powierzchni ciasta, upewniając się, że rezerwujesz około 2 łyżeczek. Za pomocą palców punch wgłębienia około połowy w dół do ciasta.
Piec w gorącym piekarniku przez około 8 minut.
Wyjąć focaccia z piekarnika, top z plasterkami pomidora, posypać solą i pieprzem, do smaku, i bush z pozostałych 2 łyżeczki mieszaniny oleju. Powrót do piekarnika i piec, aż focaccia jest złoto brązowy, o 15 do 20 protokół.
Pokroić w kwadraty i podawać na ciepło z toskańską zupą chłopską z Tortellini.