Herbatniki z szynką i cheddarem
Szynka i Cheddar herbatniki może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 7G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 9. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 120 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka mąki uniwersalnej, soli, maślanki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Red Lobster Cheddar Bay Biscuits II-zrób te serowe ciastka garlicky w domu, Cheddar Scallion Biscuits (i jak zrobić ciastka puszyste), oraz Mad Cheddar: Cheddar Black Pepper Breakfast Biscuits.
Instrukcje
Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, cukier i sól w dużej misce do połączenia.
Dodać kostki zimnego masła i palcami wcisnąć masło do mąki (patrz uwaga), aż kawałki masła będą wielkości dużego groszku.
Wymieszać w maślance, szynka, i cheddar aż tylko połączone, za pomocą rąk do prasy ciasto razem, jeśli to konieczne. Wymieszać niewielką ilość dodatkowej maślanki, jeśli mieszanina jest zbyt sucha.
Obróć ciasto na posypaną mąką powierzchnię roboczą i zwiń w prostokąt o grubości 1/2 cala. Złóż 1/3 ciasta do środka. Złóż drugi 1/3 kawałek ciasta w kierunku środka (powinieneś mieć trzy warstwy ciasta).
Rozwałkuj do grubości około 1 cala.
Wytnij herbatniki za pomocą 2 1/4 cala krajalnicy do ciastek(powinieneś otrzymać około 9 herbatników). Schłodzić ciastka podczas podgrzewania piekarnika.
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej do 191°. ułóż ciastka na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia i piecz do złotego koloru i ustaw, 20 do 25 minut.
Przenieś do stojaka z drutu do ostygnięcia.