Herbatniki z solą i pieprzem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać sól i pieprz herbatniki spróbować. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 34 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, krem, łuszczącą się sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 393 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Herbatniki z solą i pieprzem z masłem Boczkowym, Herbatniki z solą i pieprzem z rustykalną mąką kukurydzianą zupa Szwajcarska z Chard, oraz Krewetki Z Solą I Pieprzem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Ubij śmietanę i 3 łyżki ciężkiej śmietany w małej misce.
Proszek do pieczenia Pulse, sól koszerna, cukier, 1/2 łyżeczki pieprzu, i 2 szklanki mąki w robocie kuchennym, aż do połączenia; dodać masło i pulse aż do tekstury grubego posiłku z kilku kawałków masła wielkości grochu pozostałych.
Przenieść mieszaninę do dużej miski. Za pomocą łyżki wymieszać z kwaśną śmietaną, a następnie delikatnie ugniatać kilka razy, aż kudłate ciasto się połączy (lekka ręka jest kluczem do delikatnych herbatników, więc uważaj, aby nie przesmażyć).
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do grubości 3/4". Używając noża, wytnij ciastka, w razie potrzeby przekrój resztki.
Ułożyć ciastka na wyłożonej pergaminem blasze i posmarować pozostałą 1 łyżką gęstej śmietany; posypać solą morską i więcej pieprzu.
Piec na złoty kolor na górze i na dole, 15-20 minut.
Podawać na ciepło z masłem Solno-pieprzowym, w razie potrzeby.
DO AHEAD: ciasto można zrobić i wyciąć 6 godzin wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Ciastka można piec 2 godziny wcześniej. Podgrzać przed podaniem, w razie potrzeby.