Herbatniki Z Mąki Kukurydzianej Nadziewane Serem
Ciastka kukurydziane z serem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 66 kalorii. Ten przepis służy 35. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mleka, skracania, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Cheese Bombs ~ Herbatniki Nadziewane Serem, Herbatniki Z Mąki Kukurydzianej, oraz Herbatniki Z Mąki Kukurydzianej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°.
Wymieszać pierwsze 4 składniki w dużej misce, aż dobrze wymieszane.
Pokroić na skrócenie blenderem do ciast lub 2 nożami lub do momentu, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy.
Śmietanę wymieszać z mlekiem.
Dodać do mieszanki mąki; wymieszać widelcem, aż mieszanina utworzy miękkie ciasto. (Nie przesadzać.)
Zagnieść na lekko posypanej mąką blasze do pieczenia 10 razy lub aż będzie gładka. Poklepać lub rozwałkować ciasto na prostokąt 12x8 cali.
Pokrój w 12 (4x2-calowe) prostokąty z kółkiem do pizzy.
Umieść 1 kostkę sera około 3/4 cala od krawędzi 1 krótkiego boku każdego prostokąta.
Wyszczotkuj brzegi ciasta wodą; zagniataj ciasto na ser, aby uformować 2-calowy kwadrat. Mocno ściśnij krawędzie ciasta, aby je uszczelnić. Ułóż równomiernie na blasze do pieczenia.
Piec 12 do 15 min. lub aż lekko zbrązowieje.