Herbatniki Z Dyni Pekan
Pecan Pumpkin Biscuits to lacto ovo vegetarian deser. Za 32 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 11g tłuszczu i w sumie 195 kalorii. Ten przepis służy 12. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka proszku do pieczenia, orzechów pekan, dyni i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 27%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Herbatniki Z Kwaśnej Śmietany Pekan, Pieprzona Wieprzowina Z Herbatnikami Pekan, oraz Płatki owsiane, pekan i daktylowe lepkie herbatniki.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze sześć składników.
Pokroić na maśle, aż mieszanina przypomina gruboziarniste okruchy. Dodaj orzechy pekan.
Połącz dynię i śmietanę; wymieszać z suchymi składnikami. Obróć na posypaną mąką powierzchnię; ugniataj cztery do sześciu razy.
Rzuć do 1/2 cala. grubość; cięcie 2-1/2-in. nóż do ciastek.
Ułóż na wysmarowanej tłuszczem blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 400° przez 12-15 minut lub na złoty kolor.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco
Ciasteczka w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, Maderą i Prosecco. Sweet bubbly Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciasteczek, słodka kremowa sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do Ciasteczek z orzechami. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "