Herbatniki Orzechowo-Czekoladowe

Herbatniki Orzechowo-Czekoladowe
Orzechowo-czekoladowe biszkopty mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 661 kalorii, 10g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 7 i kosztuje $1.24 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mąkę, masło, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Biszkopt Czekoladowo-Orzechowy, Biszkopt Czekoladowo-Orzechowy, oraz Biszkopty czekoladowo-orzechowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pierwsze 4 składniki wymieszać w misce. Wymieszać kawałki batonika.
Składniki, których będziesz potrzebować
BatonikBatonik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawać cukier, ubijając aż do wymieszania i zatrzymując się, aby zeskrobać boki w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
4
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
5
Dodać mieszankę mąki (1 szklanka na raz) na przemian z likierem (1 łyżka. na raz). Beat aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
LikierLikier
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Podziel ciasto na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
7
Rozwałkuj każde ciasto na pół w 16-calowy dziennik i umieść na wysmarowanej blasze do pieczenia. Spłaszczyć każdą kłódkę do grubości 3/4 cala. (Ciasto będzie miękkie i lepkie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Piec w 350 przez 20 do 25 minut lub tylko do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Usuń pieczone dzienniki, utrzymując piekarnik na.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Przeciąć każdą kłódkę poprzecznie na 3 równe części.
11
Przenieść każdą sekcję do deski do krojenia i pokroić w plastry o grubości 1/2 cala, wycierając nóż do czyszczenia po każdym 2 cięciach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
NóżNóż
12
Biszkopty przełożyć na blachę do pieczenia, pokroić boki w górę.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
13
Wyłącz piekarnik.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Niech biszkopty stoją w piekarniku, z zamkniętymi drzwiami, 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
15
Uwaga: do celów testowych użyliśmy batonów Hershey 's Skor do batonów z maślaną czekoladą mleczną, batonów Hershey' s Symphony do batonów z mleczną czekoladą, a Frangelico do likieru z orzechów laskowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrangelicoFrangelico
BatonikBatonik
Czekolada MlecznaCzekolada Mleczna
ToffiToffi
MlekoMleko

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień. Mocny i bogaty w pikantne i balsamiczne nuty, a następnie aromaty owoców czerwonych jagód. Delikatne, eleganckie taniny zachwycają podniebienie zapowiadając przyjemny i długi posmak.
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia5
Magazyn