Herbatniki Orzechowo-Czekoladowe
Orzechowo-czekoladowe biszkopty mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 661 kalorii, 10g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 7 i kosztuje $1.24 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mąkę, masło, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Biszkopt Czekoladowo-Orzechowy, Biszkopt Czekoladowo-Orzechowy, oraz Biszkopty czekoladowo-orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki wymieszać w misce. Wymieszać kawałki batonika.
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawać cukier, ubijając aż do wymieszania i zatrzymując się, aby zeskrobać boki w razie potrzeby.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Dodać mieszankę mąki (1 szklanka na raz) na przemian z likierem (1 łyżka. na raz). Beat aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Rozwałkuj każde ciasto na pół w 16-calowy dziennik i umieść na wysmarowanej blasze do pieczenia. Spłaszczyć każdą kłódkę do grubości 3/4 cala. (Ciasto będzie miękkie i lepkie.)
Piec w 350 przez 20 do 25 minut lub tylko do złotego koloru.
Usuń pieczone dzienniki, utrzymując piekarnik na.
Przeciąć każdą kłódkę poprzecznie na 3 równe części.
Przenieść każdą sekcję do deski do krojenia i pokroić w plastry o grubości 1/2 cala, wycierając nóż do czyszczenia po każdym 2 cięciach.
Biszkopty przełożyć na blachę do pieczenia, pokroić boki w górę.
Niech biszkopty stoją w piekarniku, z zamkniętymi drzwiami, 1 godzinę.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy batonów Hershey 's Skor do batonów z maślaną czekoladą mleczną, batonów Hershey' s Symphony do batonów z mleczną czekoladą, a Frangelico do likieru z orzechów laskowych.