Herbatniki Limonkowe
Herbatniki limonkowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 63 centy za porcję, ten przepis okładki 5% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 172 kalorie, 3G białka, oraz 10g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sól, sodę oczyszczoną, skórkę z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na not so great spoonacular score of 19%. Spróbuj Herbatniki Z Agawy Kolendrowej, Szewc wiśniowo-Limonkowy z waniliowymi ciasteczkami Créme Fraîche, oraz Crazy Biscuits-ciastka są smaczne, gdy są wykonane od podstaw, te ciastka są tak dobre, że będziesz za nimi szalał podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
W misce wymieszać mleko i sok z limonki.
Mąkę, proszek do pieczenia, skórkę z limonki, sól i sodę oczyszczoną ubić w osobnej misce; masło wymieszać z mąką za pomocą dwóch noży lub blendera do ciasta, aż się rozpadnie. Mieszać mieszaninę mleka w mieszaninę mąki, aż po prostu zwilży.
Ciasto przełożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię roboczą; zagnieść kilka razy. Delikatnie uformować ciasto na krążek o grubości 3/4 cala; pokroić na 12 herbatników za pomocą 2 1/2 cala mąki kuter lub brzeg małej szklanki soku. Zmieniaj skrawki w razie potrzeby. Ułóż herbatniki na blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, 15 do 20 minut.