Herbatniki kremowe Gina
Herbatniki Giny mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka proszku do pieczenia, śmietany, soli koszernej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 33 minuty. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kanapki z ciasteczkami owsianymi Gina, Herbatniki Ziołowe, oraz Herbatniki Drop.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia pergaminem.
Mąkę, cukier, proszek do pieczenia, czosnek w proszku i sól ubić w średniej misce.
Wymieszać 1 1/2 szklanki śmietany i ziół i wymieszać drewnianą łyżką, aż ciasto się połączy.
Wyjmij ciasto na blat i krótko ugniataj, aż będzie gładkie i jednolite w wyglądzie. Poklepać ciasto na grubość 1 cala. Użyj 2 1/2-calowego kutra do biszkoptów zanurzonego w mące, aby wybić okrągłe ciasto. Wciśnij resztki ciasta razem wyciąć więcej rund. Ułóż herbatniki na tacy wyłożonej pergaminem.
W małej misce ubijamy pozostałą 1 łyżkę śmietany i jajko.
Wierzch herbatników posmarować umyciem jajecznym i posypać koszerną solą. Włożyć natychmiast do piekarnika i piec przez 18 minut.
Herbatniki przełożyć z piekarnika na półmisek i podawać.