Herbata Wędzona Jesiotr
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje,więc spróbuj wędzonego jesiotra. Jedna porcja zawiera 582 kalorie, 10g białka, oraz 54g tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 3 i kosztuje 6,68 zł / porcja. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kapary, mieloną kolendrę, rosyjską herbatę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Marynowany jesiotr z marokańską sałatką z ciecierzycy, Jesiotr przyprawiony po indyjsku z miętowym sosem jogurtowym, oraz Maślana krewetka z kawiorem z jesiotra Kalifornijskiego i Creme Fraiche na sałatce z kiełków grochu i pomidorów są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Jesiotra marynować w oliwie z oliwek, kolendrze, szalotce i koperku przez 8 godzin, w lodówce. Moczyć herbatę i wióry applewood w wodzie przez 2 godziny.
W kuchence palacz miejsce namoczone herbaty i chipsy jabłkowe w dnie patelni i umieścić na średnim ogniu na piecu.
Odcedzić nadmiar oleju i umieścić jesiotra na stelażu i pokrywie.
Niech dym na płycie kuchennej, aż ryba zacznie płatkować, o 12 protokół.
Wyjąć z patelni i udekorować cebulą, kaparami i posiekanymi jajkami.
Skropić creme fraiche i podawać.