Herbata Malinowo-Cytrynowa
Herbata malinowo-cytrynowa może być tylko napojem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 190 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 52 centów za porcję. Jeśli masz koncentrat lemoniady, wodę, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Lemon Angel Food Cake Filled with Lemon Curd and Fresh Raspberry, Ciasto cytrynowe z kremem cytrynowym lub sosem malinowym, oraz Tajska Mrożona Herbata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki; dobrze wymieszać. Okładka i strome 5 minut.
Usuń torebki herbaty, delikatnie ściskając.
Maliny umieścić w blenderze. Proces do gładkiej.
Wlać puree jagody przez drobne sito na misce, rezerwując płyn. Wyrzucić nasiona.
Połącz herbatę, płyn malinowy i koncentrat lemoniady w dużym dzbanku. Wyluzuj.