Herbata lawendowo-miętowa

Herbata lawendowo-miętowa
Herbata lawendowo-miętowa - przygotowanie jej zajmuje około 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 0 g białka , 0 g tłuszczu i łącznie 15 kalorii . Za 29 centów za porcję ten przepis pokrywa 1% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 4 osób. 1080 osób było zadowolonych z wypróbowania tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga liści mięty, rozmarynu, miodu i wody. Dobrze sprawdza się jako napój. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, paleolityczną i laktoowo-owowegetariańską . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje bardzo złą (ale wciąż możliwą do poprawienia) ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Podobne przepisy to Herbata lawendowa z francuskimi makaronikami cytrynowymi , Sorbet z dzikich jeżyn z miętą ogrodową i lawendą oraz Kanapki z herbatą ogórkowo-miętową .

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj miętę, lawendę i rozmaryn.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Lub Cukier6 Szklanek Lub Cukier
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Zalej wrzątkiem. Przykryj i parz przez 4 minuty. Odcedź herbatę, odrzucając miętową mieszankę. W razie potrzeby dodaj miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
HerbataHerbata
3
Podawać natychmiast.

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn