Herbaltinis
Ten przepis służy 8 i kosztuje $4.73 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka sody klubowej, gałązki mięty, Cukier Drobny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj podobnych przepisów.
Instrukcje
W dzbanku 2 1/2 - do 3-quart, połączyć gałązki mięty i rozmarynu oraz cukier. Za pomocą długiej drewnianej łyżki zmiażdżyć (lub zmiażdżyć) zioła i cukier razem. Wyciśnij sok z pomarańczy do dzbanka, a następnie wrzuć ćwiartki. Naciśnij kilka razy łyżką, aby uwolnić olej ze skórek pomarańczy. Wymieszaj gin, sok z limonki i 1/2 szklanki wody z lodem.
Wymieszać do rozpuszczenia cukru. Jeśli używasz kieliszków do martini, schłodź w zamrażarce.
Aby podać, powoli wlać schłodzoną sodę klubową do dzbana, wlewając bokiem. Delikatnie wymieszać, aby zmiksować.
Wlać przez sitko do schłodzonych kieliszków do martini lub kieliszków wypełnionych lodem. Na każdym z nich unosi się liść mięty. Dodać do przodu: do 4 godzin, schłodzić w dzbanku; jednak ponieważ zmiażdżona mięta ciemnieje po około 20 minutach, przecedzić mieszaninę tuż przed przyjazdem Gości, zwrócić ją do dzbanku i dodać garść świeżych liści mięty.