Heavenly Candy Bar Cupcakes
Heavenly Candy Bar Cupcakes może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 374 kalorie, 5G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka soli, fun-size, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Heavenly Candy Bar Cake, Babeczki Heavenly Surprise, oraz Heavenly Surprise Mini Cupcakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztop batony i masło w ciężkim rondlu na małym ogniu około 5 minut, mieszając, aż będzie gładka. Odstawić.
Ubij cukier i skracaj na średniej prędkości mikserem elektrycznym około 3 minut lub do dobrze wymieszanego.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Mąkę połączyć z solą. Wymieszać razem maślankę i sodę oczyszczoną. Stopniowo dodawaj mieszaninę mąki do mieszaniny cukru, na przemian z mieszaniną maślanki, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać roztopioną mieszankę batoników i wanilii.
Umieść 36 papierowych kubków do pieczenia w patelniach na muffinki; łyżka równomiernie do papierowych kubków do pieczenia, wypełniając dwie trzecie pełne.
Piec w 350 przez 18 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty.
Wyjmij babeczki z patelni i pozostaw do całkowitego ostygnięcia na stojakach z drutu.
Babeczki rozłożyć równomiernie polewą czekoladowo-Marshmallow.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy pasków Drogi Mlecznej.
Heavenly Candy Bar Cake: łyżka ciasto na 3 smarowane i mąki 9-calowe cakepans.
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut lub aż drewniany kilof wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojaku z drutu 10 minut; wyjąć ciasta z patelni i pozostawić do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.
Połówkę polewy czekoladowo-Marshmallow równomiernie rozprowadzić pomiędzy warstwami ciasta.
Rozłóż pozostały lukier równomiernie na wierzchu i bokach ciasta.
Dekorować, w razie potrzeby. Składniki na 12 porcji. Przygotowanie: 15 min., Gotowanie: 5 min.,