Hash Brown Hot Dish Nadziewane Papryka
Hash Brown Hot Dish Nadziewane papryka jest bezglutenowe i przyjazne dla fodmap danie główne. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 329 kalorii, 20g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 32 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Mieszanka papryki, kminku, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Papryka nadziewana [lub klopsik w papryce], Hash Brown Egg Dish, oraz Zapiekanka ziemniaczana z papryką i cebulą.
Instrukcje
Gotuj paszteciki hashbrown zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Rozgnieść widelcem i odstawić.
Przynieś duży garnek z wodą, aby zagotować na dużym ogniu.
Umieść paprykę we wrzącej wodzie i wyłącz kuchenkę. Po 10 minutach wyjąć paprykę z wody i odstawić.
Na dużej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu, aż mięso nie jest już różowy; odcedzić.
Wymieszać w hashbrowns, fasola szparagowa, jalapeno, sól, pieprz, kminek, i ser cheddar.
Luźno wsypać mieszaninę wołowiny do papryki.
Paprykę umieścić na blasze do pieczenia.
Piec 20 minut w piekarniku 350 stopni F (175 stopni C).
Ostudzić 1 minutę przed podaniem.