Haricots Verts z ciepłym bekonem Vinaigrette
Haricots Verts z ciepłym bekonem Vinaigrette jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz boczek, sól koszerna, orzechy włoskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Haricots Verts z ciepłą musztardą Vinaigrette, Przegrzebki i fasolki z kremowym bekonem Vinaigrette, oraz Haricots Verts i musztarda Vinaigrette.
Instrukcje
Fasolę gotować we wrzącej wodzie przez 7 minut lub aż będzie krucha-miękka.
Odcedzić i zanurzyć fasolę w lodowatej wodzie; odcedzić.
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry; usunąć z rowkiem łyżką.
Dodaj szalotki do kapiących na patelni; gotować 5 minut lub do miękkości.
Połącz szalotki i boczek w dużej misce.
Dodaj fasolę na patelnię; gotować 3 minuty lub aż do całkowitego ogrzania.
Dodać fasolę, olej, ocet, i sól do mieszaniny boczku; wrzucić do połączenia.
Posypać orzechami włoskimi i pietruszką.