Haricots Verts z ciepłym bekonem Vinaigrette

Haricots Verts z ciepłym bekonem Vinaigrette
Haricots Verts z ciepłym bekonem Vinaigrette jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz boczek, sól koszerna, orzechy włoskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Haricots Verts z ciepłą musztardą Vinaigrette, Przegrzebki i fasolki z kremowym bekonem Vinaigrette, oraz Haricots Verts i musztarda Vinaigrette.

Instrukcje

1
Fasolę gotować we wrzącej wodzie przez 7 minut lub aż będzie krucha-miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
2
Odcedzić i zanurzyć fasolę w lodowatej wodzie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
FasolaFasola
3
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry; usunąć z rowkiem łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
4
Dodaj szalotki do kapiących na patelni; gotować 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Połącz szalotki i boczek w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodaj fasolę na patelnię; gotować 3 minuty lub aż do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać fasolę, olej, ocet, i sól do mieszaniny boczku; wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
BoczekBoczek
FasolaFasola
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
8
Posypać orzechami włoskimi i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn