Haricots Verts z brązowym czosnkiem

Haricots Verts z brązowym czosnkiem
Haricots Verts z brązowym czosnkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 55 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką pieprz, fasolkę, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Haricots Verts Z Brązowym Czosnkiem, Smażone Masło Haricots Verts, oraz Chrupiąca Sałatka Haricots Verts ze świeżymi pomidorami i czosnkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś 2 ćwiartki wody i 2 łyżeczki soli do wrzenia w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać fasolę; gotować przez 2 do 3 minut lub aż chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
3
Drenaż.
4
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać czosnek i szalotki; gotować 4 protokół lub do lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
CzosnekCzosnek
6
Dodać pozostałe 1/2 łyżeczki soli, fasola, rozmaryn, i pieprz; gotować 4 protokół lub do dokładnie ogrzane, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
PieprzPieprz
FasolaFasola
SólSól
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn