Haricots Verts With Hot Pepper Relish
Haricots Verts z ostrą papryką może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 75 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, szalotkę, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Haricots Verts Almondine, Haricots Verts Z Orzechami Laskowymi, oraz Haricots Verts with Pancetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę gotować w dużym rondlu z wrzącej osolonej wody, aż będzie chrupiąca-miękka, 2 do 3 minut.
Odcedzić w durszlaku i przenieść do miski z lodem i zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Fasolę dobrze odsączyć i doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać olej w ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie gotować szalotki, mieszając, aż po prostu zmięknie.
Dodać czosnek i gotować, mieszając, 1 minutę.
Dodaj paprykę i chile i sauté na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż papryka zmięknie, o 3 protokół.
Dodać ocet i cukier i gotować, mieszając, aż płyn odparuje, o 2 protokół. Ostudzić i doprawić solą i pieprzem.
Fasolę podawać z dodatkiem smaków.
* Fasola może być gotowana 1 dzień wcześniej i schłodzona, owinięta papierowymi ręcznikami w zamykanej plastikowej torbie. * Smakołyk można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć.