Haricots Verts, pieczony koper włoski i szalotka
Fasolki, prażonego kopru włoskiego i szalotki wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 396 kalorii, 13g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.27 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz Cebulki kopru włoskiego, smukłą fasolę, szalotkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Haricots Verts, Pieczony Koper Włoski I Szalotka, Świeże Warzywa Z Prażonymi Burakami, Fasolą I Kozim Serem C, oraz Teriyaki Pieczony łosoś z pomarańczami, ziemniakami Fingerling i fasolką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°. Spray obramowane blachy do pieczenia z nonstick spray.
Cebulki kopru włoskiego przeciąć wzdłuż na pół.
Przetnij połówki wzdłuż na kliny o szerokości 1/2 cala, z pewnym rdzeniem nadal przymocowanym do każdego.
Połączyć koper włoski i szalotki w dużej misce.
Dodać 3 łyżki oleju; wymieszać do okrycia. Ułóż koper włoski i szalotki w jednej warstwie na przygotowanym arkuszu.
Obficie posypać solą i pieprzem. Pieczeń do miękkości i złoty, mieszając co 10 minut, o 35 protokół.
Fasolkę ugotować w dużym rondlu z wrzącej osolonej wody, aż będzie krucho-miękka, około 3 minut.
Drenaż. Spłukać zimną wodą i ponownie odcedzić. Pat dry.
Rozgrzać pozostałe 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać pieczone warzywa i fasolki verts; wrzucić do ogrzania przez, o 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Przenieść do miski i służyć.