Hamburgery z łososia z sosem tatarskim koperkowym

Hamburgery z łososia z sosem tatarskim koperkowym
Hamburgery z łososiem z sosem tatarskim koperkowym może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 2 i kosztuje 4,22 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Mieszanka soli, skórki cytryny, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest spektakularne. Spróbuj Hamburgery Z Łososia Z Sosem Tatarskim Koperkowym, Hamburgery z łososia z sosem tatarskim koperkowym, oraz Hamburgery z łososia w sosie jogurtowo-tatarskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Filety z łososia, 3 łyżki sosu tatarskiego, 1 łyżka koperku, sól i pieprz układamy w procesorze. Mieszaj za pomocą zakrętów włączania / wyłączania, aż do grubego zmielenia. Formować na dwa pasztety o grubości 1/2 cala. (Może być wykonany 6 godzin wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososiaFilety Z łososia
Sos TatarskiSos Tatarski
PieprzPieprz
KoperKoper
SólSól
2
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
3
Ubij 1/2 szklanki sosu tatarskiego, 1 łyżkę koperku i skórkę cytrynową w średniej misce do wymieszania. Grill rolki do tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
RolkaRolka
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Przełożyć na 2 talerze i obficie rozprowadzić dolną połówkę sosem. Paszteciki z grilla, aż ryba zostanie ugotowana, około 2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Umieścić hamburgery na sosie na rolkach. Na wierzchu kromki cebuli, 2 liście sałaty i górna połowa rolki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
CebulaCebula
RolkaRolka
SOSSOS
6
Podawać, przekazując pozostały sos osobno.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować GEN5 Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 9 dolarów za butelkę.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia77
Magazyn